Gezocht: VIDEOMAKER (M/V/X)

Bericht gepost op: 10/12/2017

In een kleine ploeg met drie vaste krachten en freelance medewerkers draag je verschillende petten. Je bent eerst en vooral een uitmuntende monteur maar kan ook tijdens de opname diverse taken uitvoeren. Naast een creatieve geest en een mateloze ambitie in goede storytelling heb je ook een brede technische bagage. Je bent onmiddellijk beschikbaar.

lees meer

G3W_Filipijnen_docwerkers

Project: films G3W

Bericht gepost op: 01/26/2015

In 2015 werkt docwerkers aan een vijftal campagnefilms voor G3W. G3W is een Belgische ngo die strijdt voor het recht op gezondheid, samen met partners in onder andere Congo, Palestina, Filipijnen, Cuba en Laos.

lees meer

toekomstfabriek_docwerkers_3

project: films ‘De Toekomstfabriek’

Bericht gepost op: 10/16/2014

Sinds enkele weken draait Docwerkers mee in de De Toekomstfabriek, waar we verschillende werkgroepen ondersteunen in het maken van een korte documentaire.

lees meer

Madammenvanmathilde_docwerkers.be_poster

“De Madammen Van Mathilde” in de prijzen

Bericht gepost op: 10/09/2012

‘De madammen van Mathilde’ ontvangt de Prijs voor Opkomend Talent 2012 van de Vlaamse Vereniging voor de Filmkritiek tijdens de week van de sociale film in Antwerpen.

lees meer

Wat is docwerkers

Docwerkers is een creatief en maatschappelijk geëngageerd productie platform, met een passie voor online video en documentaire.
lees meer