project: films ‘De Toekomstfabriek’

Bericht gepost op: 10/16/2014

Sinds enkele weken draait Docwerkers mee in de De Toekomstfabriek: verschillende werkgroepen samengesteld uit Gentse middenveld organisaties denken na over een wereld met toekomst. Thema’s als superdiversiteit, ecologische alternatieven, Peer2Peer economie, arbeid, democratie, onderwijs en wonen zijn al een jaar lang onderwerp van onderzoek en discussie binnen de groepen. Vijf van die werkgroepen worden door ons ondersteund bij het maken van een korte documentaire, als verslag van dat traject.

Voor meer info volg onze facebookpagina of bezoek de site van de toekomstfabriek.

 

 

toekomstfabriek_docwerkers_1

 

 

toekomstfabriek_docwerkers_2

 

 

toekomstfabriek_docwerkers_3Wat is docwerkers

Docwerkers is een creatief en maatschappelijk ge├źngageerd productie platform, met een passie voor online video en documentaire.
lees meer


Recente berichten